Perechea română Monica Niculescu / Gabriela Ruse sa calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, după ce a învins cuplul Leylah Fernandez (Canada) / Erin Routliff (Noua Zeelandă), cu 6-1, 4-6, 6-2, luni, la New York.

Monica Niculescu și Gabriela Ruse, în sferturile de finală la dublu la US Open

Româncele au obținut victoria după aproape două ore de joc (1 h 56 min).

Primul set a fost fără istoric, Niculescu și Ruse câștigând cu 6-1. În actul secund, româncele au avut 3-0 și 4-2 și păreau că au o victorie facilă, dar au pierdut patru ghemuri la rând și set. În decisiv, Niculescu și Ruse au reușit un prim break la 1-1, iar pe al doilea la 4-2, câștigând cu 6-2.

430 de puncte WTA la dublu

Niculescu și Ruse au avut mai multe mingi directe câștigătoare (31-27) și mai pot avea erori neforțate (19-34).

Monica Niculescu și Gabriela Ruse și-au asigurat un cec de 93.000 de dolari și 430 de puncte WTA la dublu, urmând să se joace în sferturi cu câștigătoarele din meciul Raluca Olaru (România) / Nadia Kicenok (Ucraina) - Alexa Guarachi (Chile) / Desirae Krawczyk (SUA), potrivit Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Septembrie 2021 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.