Perechea română-germană formată din Horia Tecău și Kevin Krawietz a fost învinsă de cuplul croat Nikola Mektic - Mate Pavic, cu 7-6 (3), 7-6 (12), în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Toronto (ATP Masters 1.000), cu premii total de 2.850.975 de dolari.

Lupta de la Toronto, un eșec pentru Tecău și Krawietz. Cuplul română-germană a ratat calificarea în finală

Favoriții s-au impus după o oră și 49 de minute, în timp ce Tecău și Krawietz au condus cu 4-0 și 5-1 în tiebreak-ul celui de-al doilea set. Au ratat patru mingi de set, iar croații au câștigat cu 14-12. Oponenții lui Tecău și Krawietz au încheiat cu 9 ași, în vreme ce cuplul româno-german a avut 6. Niciunul dintre grupuri nu a reușit un break. Croații au ratat cinci oportunități de a face spectacol, iar Tecău cu partenerul său una.


  • Croaţii au câştigat şi primul meci direct cu Tecău şi Krawietz, anul acesta, în finală la Rotterdam, cu 7-6 (7), 6-2.

  • Românul şi colegul său au obţinut un cec de 32.840 de dolari şi 360 de puncte ATP la dublu.



Horia Tecău

Este un jucător de tenis de câmp, care a ocupat locul unu în clasamentul mondial ATP al jucătorilor de dublu. Este component al lotului național de Cupa Davis al României, iar la Jocurile Olimpice de vară din anul 2016 a obținut medalia de argint împreună cu Florin Mergea.

Kevin Krawietz

Este un jucător profesionist de tenis, specializat în dublu, care a fost de două ori campion de Grand Slam, după ce a ieșit victorios la Open atât în 2019, cât și în 2020 alături de compatriotul Andreas Mies.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.