Clubul de fotbal Universitatea Craiova a anunțat că Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor. Antrenorul a semnat un contract pentru o perioadă de doi ani.

Laurenţiu Reghecampf, noul antrenor de la Universitatea Craiova

Antrenorul român Laurenţiu Reghecampf a semnat un contract cu clubul de fotbal Universitatea Craiova și va fi noul antrenor.

Antrenorul a semnat un contract valabil pe o perioadă de doi ani, după ce antrenorul precedent a părăsit postul la finalul săptămânii trecute.

”Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al Ştiinţei! Tehnicianul a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 2 ani şi va conduce primul antrenament mâine după-amiază. Mult succes în familia alb-albastră, Mister!”, se arată în comunicatul emis de club pe pagina de Facebook.

Cine este Laurenţiu Reghecampf

La doar 45 de ani, Laurenţiu Reghecampf a antrenat la FCSB în 2017, fiind al doilea mandat la echipa lui Gigi Becali. Cu FCSB, Reghecampf a câştigat Supercupa României şi Cupa Ligii.

Ultima echipă antrenată de Reghecampf este Al Ahli din Arabia Saudită.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iulie 2021 - 05 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.