Comitetul Olimpic Internațional a ales orașul în care se vor desfășura Jocurile Olimpice din anul 2032. Acestea vor avea loc în Brisbane, Australia. Jocurile Olimpice se vor întoarce în Australia pentru a treia oară.

S-a ales orașul în care vor avea loc Jocurile Olimpice din 2032

Comitetul Olimpic Internațional a ales orașul Brisbane, Australia, pentru desfășurarea Jocurile Olimpice de vară din 2032.

Jocurile Olimpice vor avea loc în Australia pentru a treia oară. Orașul australian Brisbane fost votat de națiunile membre ale Comitetului Olimpic Internațional din Tokyo pentru rolul de oraș-gazdă.

Opțiunea acestui oraș a fost singurul în cursă și a fost susținut cu fermitate de oficialii comitetului.

Orașul australian va fi gazda JO din 2032

O echipă condusă de premierul din Queensland, Annastacia Palaszczuk, ministrul federal al sportului, Richard Colbeck și primarul orașului Brisbane, Adrian Schrinner, au venit în Japonia pentru a-și susține ideea.

„Ne angajăm să creăm un model de succes în cadrul noii dvs. strategii de oraș gazdă, venind cu o experiență neutră din punct de vedere al costurilor, pozitivă din punct de vedere climatic, sigură și captivantă pentru întreaga lume”, a spus Annastacia Palaszczuk.

Retail jobs

BREAKING: Brisbane’s skyline is ready to light up on Wednesday night as the International Olympics Committee is set to hand down its historic 2032 Games decision. pic.twitter.com/tegR4KP5Mb— Annastacia Palaszczuk (@AnnastaciaMP) July 19, 2021


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.