Dario Bonetti este noul antrenor principal al echipei Dinamo București. Acesta a mai antrenat echipa dinamoviștilor în perioada iunie-octombrie 2009 și în anul 2012, între lunile aprilie și noiembrie. Antrenorul obținut 2 trofee în timpul activității sale cu Dinamo.

Dario Bonetti este noul antrenor al echipei Dinamo

Dario Bonetti este noul antrenor principal al echipei clubului Dinamo București. Anunțul a fost făcut de directorul executiv Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului.

„Aveam un acord verbal, de astăzi putem anunța oficial că am semnat cu Dario Bonetti un contract pentru sezonul competițional 2021-2022, cu drept de prelungire pentru încă un an. Mă bucur că a acceptat să preia echipa în acest moment de reorganizare a clubului. Dario Bonetti este un antrenor foarte iubit de suporteri, cunoaște spiritul acestui club și sunt încrezător că va avea din nou rezultate importante la Dinamo”, a declarat Iuliu Mureșan.

Dario Bonetti, al treilea mandat la Dinamo

Dario Bonetti a mai antrenat echipa dinamoviștilor, în perioada iunie-octombrie 2009 și în anul 2012, între lunile aprilie și noiembrie. În timpul mandatelor sale, Dinamo a cucerit două trofee, Cupa României și Supercupa României, ambele în 2012.

„2009 este anul în care echipa noastră, pregătită de Dario Bonetti, a reușit și s-a calificat în grupele Europa League, aceasta fiind și ultima performanță notabilă în cupele europene”, au mai transmis reprezentanții clubului.

Dario Bonetti, în vârstă de 60 de ani a jucat pentru Brescia, Sampdoria, AS Roma, AC Milan, Verona, Juventus și Spal, având o carieră și o experiență vastă în fotbalul italian. Cu echipa Juventus a câștigat Cupa UEFA în anul 1990. Sestreze, Dundee FC, Potenza, Sopron, Gallipoli, Juve Stabia, prima reprezentativă a Zambiei, ASA Tg. Mureș și Dinamo București sunt echipele pregătite de Dario Bonetti în cariera de antrenor.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.