Sport 8 Iulie 2021 09:29 de Alexandra Chivu

Unul dintre cei mai cunoscuți piloți de raliuri din România este în centrul unui scandal uriaș. Vali Porcișteanu este învinovățit de fosta soție, de care abia a divorțat, că a călcat-o intenționat cu mașina în fața fetiței lor de câțiva ani. Sportivul neagă acuzațiile și spune că totul este o înscenare a femeii, care vrea să-l defăimeze după separare.

Pilotul Vali Porcișteanu e acuzat că și-a călcat fosta soție intenționat cu mașina sub ochii fiicei

Fosta soție: Valentin, am piciorul aici! Au! Cheamă poliția!
Sora victimei: Ana, stai jos, te rog! Trebuie să mergi la spital.

Fosta soție: Nu, că am mașina aici!

Copilul: Mami! (plângând)

Totul a început după ce fosta soție, o tânără de 29 de ani, a mers în parc împreună cu sportivul și cu fetița lor. În imagini se observă cum pilotul demarează și o calcă intenționat pe mama copilului său. Martori la scenă au fost sora tinerei, dar și fetița celor doi, care nu se putea opri din plâns.

Pilot: Mai stai mult în ură?

Fosta soție: Da, stau cât vreau!

Sora victimei: A tras pe ea, i-a trecut roata peste piciorul ei și eu m-am pus și m-a tras și pe mine târâș! Asta știe să facă cu un copil minor în mașină!

Pilotul neagă acuzațiile și afirmă că fosta parteneră vrea să îl pună într-o lumină defavorabilă după divorț: „Am plecat din parc cu cea mică, am pus-o în scaun, ea se afla la ușă, acolo, în dreapta spate și mașina s-a pus în mișcare ușor. Ea a acuzat că a fost călcată pe picior de roata mașinii. A fost chemată ambulanța, a fost dusă la spital pentru o radiografie. Aparent, nu e nimic fracturat, e totul în regulă acolo. În urma conflictului pe care îl avem după divorț, ea încearcă tot felul de scenarii de genul ăsta pentru defăimare și consider că acesta a fost unul dintre ele”, a declarat pilotul pentru Kanal D.

Înregistrarea video poate fi urmărită AICI.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iulie 2021 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.