Echipele de fotbal ale Franţei, Elveţiei, Suediei, Cehiei şi Angliei s-au calificat în optimile de finală ale EURO 2020 fără să joace, după meciurile desfăşurate luni.

Franţa, Elveţia, Suedia, Anglia şi Cehia, calificate în optimile EURO 2020

Elveţia, care a terminat pe locul al treilea în Grupa A, după Italia şi Ţara Galilor, va juca în optimi fie contra Belgiei, câştigătoarea Grupei B, fie împotriva câştigătoarelor E sau F, care se vor decide miercuri.

Franţa, Suedia, Anglia şi Cehia au şi ele asigurată prezenţa în optimi, fiind cel puţin între cele mai bune patru echipe de pe locul al treilea în grupe.

Următoarele meciuri din grupele D și E

Toate aceste echipe au câte patru puncte, în vreme ce Ucraina şi Finlanda au terminat grupele lor pe locul al treilea, cu trei puncte fiecare. Ucraina şi Finlanda trebuie să aştepte acum pentru a vedea dacă vor avea şansa de a se califica în optimi sau vor fi eliminate.

Marţi 22 iunie se vor juca ultimele meciuri din Grupa D, Cehia - Anglia (22:00, Londra) şi Croaţia - Scoţia (22:00, Glasgow), iar miercuri 23 iunie sunt programate ultimele partide din Grupele E, Slovacia - Spania (19:00, Sevilla) şi Suedia - Polonia (19:00, St Petersburg), respectiv F, Germania - Ungaria (22:00, Munchen), Portugalia - Franţa (22:00, Budapesta), precizează Agerpres.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.