Jandarmii le-au transmis administratorilor restaurantelor şi barurilor din Centrul istoric al Bucureştiului să respecte legislaţia, în cadrul unei activităţi de informare derulate în această zonă, miercuri, în contextul meciului de fotbal de joi de pe Arena Naţională dintre echipele Ucrainei şi Macedoniei de Nord, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Alexandru Iacob.

Jandarmii au năvălit Centrul Vechi din București

De asemenea, el a afirmat că în Centrul vechi jandarmii au discutat şi cu suporteri ai celor două echipe de fotbal, pe care i-au îndrumat să se informeze cu privire la legislaţia din România, să-şi protejeze sănătatea în context pandemic, să ajungă din timp la stadion pentru a se evita aglomerările.

Alexandru Iacob a menţionat că jandarmii au împărţit pliante în limba engleză realizate de Jandarmeria Capitalei, care cuprind imagini cu uniformele angajaţilor tuturor instituţiilor care acţionează în contextul EURO 2020, precum şi o serie de recomandări.

El a spus că jandarmii vor mai derula astfel de activităţi informative cu o zi înainte de fiecare meci ce va avea loc pe Arena Naţională în cadrul turneului final al Campionatului European de Fotbal - EURO 2020.

Alexandru Iacob a amintit că Jandarmeria a deplasat la Centrul Europol de la Haga şase ofiţeri care relaţionează cu cei din cadrul structurilor de Poliţie ale ţărilor participante la EURO 2020 şi trimit în România, în timp real, informaţii despre deplasarea grupurilor de suporteri către ţara noastră şi alte date de interes operativ. Iacob a adăugat că, alături de Olanda şi Marea Britanie, România coordonează centrul de la Haga. AGERPRES.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Iunie 2021 - 08 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.