Fotbalistul brazilian Neymar s-a vaccinat în Franţa împotriva Covid-19, exprimându-şi cu această ocazie speranţa că serul va ajunge "cât mai repete posibil" nu numai în ţara sa, ci "în întreaga lume".

„Vreau ca totul să revină la normal cât mai repede posibil şi ca nu numai ţara mea, Brazilia, să fie vaccinată, ci întreaga lume", a scris fotbalistul într-un mesaj postat pe Instagram.

Vedeta braziliană a postat şi o fotografie, pe aceeaşi reţea de socializare, în care poate fi văzut cum un asistent medical îi injectează doza (fără a specifica numele producătorului) în braţul stâng, aproape complet tatuat.

„După atâta aşteptare, a venit rândul meu", a adăugat Neymar, care a fost infectat cu noul coronavirus în luna septembrie a anului trecut.

În Franţa, unde peste 30% din populaţie este deja imunizată, vaccinarea a debutat pe 12 mai pentru toate persoanele majore, dar în anumite condiţii. Persoanele sub 50 de ani pot primi vaccinul doar dacă au mai rămas doze de la o zi la alta, de obicei din cauza anulării programărilor.

Citeste si:
Joc de realitate virtuală dedicat încurajării vaccinării anti-Covid-19
Cercetătorii din Danemarca...

Cu toate acestea, guvernul francez tocmai a anunţat devansarea campaniei de vaccinarea generală a populaţiei majore, fără restricţii, aceasta urmând să înceapă pe 31 mai, după ce data iniţială era 15 iunie, menționează Agerpres.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.