Înotătorul român Robert Andrei Glinţă s-a calificat în finala probei de 50 m spate la Campionatele Europene de nataţie de la Budapesta.

Glinţă, sportiv calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a fost înregistrat cu al doilea timp în serii, 24 sec 51/100, după rusul Kliment Kolesnikov (24 sec 23/100), iar în semifinale a fost cronometrat cu al treilea timp, 24 sec 57/100, după Kolesnikov, care a stabilit un nou record european, cu 23 sec 93/100 (îi aparţinea vechea performanţă - 24 sec 00/100 - din 2018), şi după grecul Apostolos Christou, 24 sec 49/100.

Finala va avea loc marţi seara (ora 20:18)

Bianca Andreea Costea a încheiat cu al 46-lea timp în serii la 50 m liber feminin (26 sec 13/100), informează Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2021 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.