Un tricou oferit de fotbalistul Cristiano Ronaldo a fost vândut marţi la licitaţie, pentru suma de 11.000 de euro, bani care vor fi destinaţi tratamentului medical al unui copil sârb.

Copilul, în vârstă de opt luni, suferă de atrofie musculară spinală (SMA) şi are nevoie de tratament medical în străinătate.

Atacantul echipei Juventus Torino a trimis tricoul semnat pentru a fi scos la licitaţie, după ce în luna aprilie s-a vândut, în schimbul sumei de 64.000 de euro, banderola de căpitan pe care Cristiano Ronaldo a aruncat-o pe gazon, după ce arbitrul a refuzat să-i valideze un gol perfect valabil în finalul meciului dintre Portugalia şi Serbia, disputat pe 27 martie, la Belgrad, în preliminariile Cupei Mondiale 2022.

În ajutorul copilului sârb a sărit şi o altă mare vedetă a fotbalului mondial, argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona), care a trimis tricoul său "blaugrana" pentru a fi vândut la licitaţie, în următoarele zile.

Mai mulţi fotbalişti din selecţionata Serbiei au participat, de asemenea, la această acţiune umanitară, informează Agerpres.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Mai 2021 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.