Un tricou oferit de fotbalistul Cristiano Ronaldo a fost vândut marţi la licitaţie, pentru suma de 11.000 de euro, bani care vor fi destinaţi tratamentului medical al unui copil sârb.

Copilul, în vârstă de opt luni, suferă de atrofie musculară spinală (SMA) şi are nevoie de tratament medical în străinătate.

Atacantul echipei Juventus Torino a trimis tricoul semnat pentru a fi scos la licitaţie, după ce în luna aprilie s-a vândut, în schimbul sumei de 64.000 de euro, banderola de căpitan pe care Cristiano Ronaldo a aruncat-o pe gazon, după ce arbitrul a refuzat să-i valideze un gol perfect valabil în finalul meciului dintre Portugalia şi Serbia, disputat pe 27 martie, la Belgrad, în preliminariile Cupei Mondiale 2022.

În ajutorul copilului sârb a sărit şi o altă mare vedetă a fotbalului mondial, argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona), care a trimis tricoul său "blaugrana" pentru a fi vândut la licitaţie, în următoarele zile.

Mai mulţi fotbalişti din selecţionata Serbiei au participat, de asemenea, la această acţiune umanitară, informează Agerpres.

Citeste si:
Tratamentul AstraZeneca nu este eficient în cazul pacienților...
Tratamentul AstraZeneca...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.