Simona Halep (3 WTA) este cap de serie la Roma, iar din acest motiv tenismena va debuta direct în turul II, urmând să fie programată de organizatori, de marţi încolo.

Simona Halep abordează turneul Italian Open din postura câștigătoarei. Presiunea clasamentului se simte din plin, mai ales că Aryna Sabalenka s-a apropiat foarte mult de ea.

Tenismena se va lupta pentru a-şi păstra locul pe podiumul mondial, dar totodată este conştientă că acest turneu reprezintă ultima ei şansă de a face reglajele necesare, înainte de French Open (30 mai - 13 iunie). Prezentă la o conferinţă de presă, Halep a vorbit despre participarea ei la Italian Open.

„Totul e frumos aici la Roma: stadionul, oraşul, turneul. Sunt foarte fericită să mă aflu, din nou, aici, mă simt bine: dimineaţă m-am antrenat şi sunt nerăbdătoare să încep turneul. E frumos să fii campioana în exerciţiu. Acest lucru nu pune presiune şi nici nu am aşteptări deosebite, dar voi da tot ce pot. E un pic ciudat, deoarece au trecut doar opt luni de la ultima ediţie.

Retail jobs

Nu s-a mai întâmplat să fie două săptămâni între Roma şi Paris, dar cred că poate să fie ceva pozitiv, să mă pregătesc mai bine pentru Roland Garros. Amintirea cea mai frumoasă pe care o am de la Roma? Senzaţia de a mă simţi bine şi de a juca bine. Trăim vremuri dificile, pandemia a schimbat multe lucruri. Să câştigi sau să pierzi o partidă sau un turneu este mult mai puţin important.”, a spus Halep potrivit adevarul.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Mai 2021 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.