Sportiva Larisa Iordache a evoluat cu probleme de sănătate, miercuri, în cadrul probelor de la individual compus de la Campionatul European de la Basel, în urma cărora s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, a anunțat Federaţia Română de Gimnastică.

„Calificarea olimpică de ieri a Larisei Iordache ne-a adus tuturor o mare bucurie, iar ei şi antrenorilor ei o împlinire deosebită şi o răsplată de nepreţuit pentru tot ceea ce au construit în ultimii ani, împreună” se spune într-o postare a Federaţie Române de Gimnastică.

„Ceea ce nu se ştie însă este că Larisa a concurat aseară nefiind în cea mai bună formă fizică. A luptat cu propriul organism şi a tras până la capăt. Nu a mai permis vreunui impediment să îi mai stea în calea visului… Larisa a avut parte de o seară grea, o seară în care a ajuns la spital, cu febră, dureri şi stare generală proastă. Primele investigaţii au dezvăluit o infecţie la nivelul rinichilor, însă determinarea diagnosticului este în desfăşurare” spun reprezentanţii FRG.

Larisa Iordache a suferit în 2017 o accidentare la tendonul ahilian şi a fost supusă la mai multe intervenţii chirurgicale şi recuperări îndelungate. Gimnasta s-a calificat miercuri seara, pentru a doua oară, la Jocurile Olimpice, după ce a terminat pe locul 4 concursul de individual compus de la Campionatul European, informează Mediafax.

Iordache a confirmat pe pagina ei de Facebook că a avut o problemă de sănătate în timpul concursului: „Am intrat în competiţie cu o stare subfebrilă, dar am reuşit să concurez şi să-mi împlinesc visul. Acum fac investigaţii şi am încredere că totul va fi bine.”

Citeste si:
Keo, probleme grave de sănătate. „A fost o cumpănă foarte mare”
Keo, probleme grave de...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.