Sportivul român Nicolae Frunză a câştigat turneul ITF de la Antalya, după victoria din finală obținută în urma meciului cu italianul Gianmarco Ferrari, cu 6-2, 6-1.

Frunză (23 ani, 774 ATP), care nu mai câştigase un titlu de doi ani, a trecut în primul tur de sârbul Branko Djuric, cu 6-0, 6-4, în optimi s-a impus în faţa rusului Bogdan Bobrov, al doilea favorit, cu 6-3, 7-5, în sferturi l-a învins pe sud-coreeanul Cheong-Eui Kim, cu 6-0, 6-2, iar în penultimul act a câştigat în faţa austriacului Sandro Kopp, cu 6-3, 6-1.

Pentru Nicolae Frunză acesta este al şaptelea său titlu ITF din carieră, relatează Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Aprilie 2021 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.