Renumitul fotbalist Neymar, în vârstă de 29 de ani va continua, cel mai probabil, să joace pentru PSG. Atacantul brazilian este foarte aproape de a-și prelungi contractul cu echipa din Paris.

Neymar este ademenit de fostul său club, Barcelona, după ce contractul cu PSG este scadent în vara lui 2022. Messi insistă pe lângă atacantul brazilian să facă drum întors pe Camp Nou, astfel încât, redevenind colegi, căpitanul n-ar mai pleca la finele acestei stagiuni.

Totuși, Neymar pare a fi mai încântat de propunerea de prelungire a contractului venită de la PSG. Este de așteptat ca Neymar să semenze prelungirea cu actualul club până în anul 2026.

Noul contract prevede și un bonus uriaș pentru câștigarea Ligii Campionilor. PSG a fost aproape sezonul trecut, când a cedat în finala cu Bayern, iar în actuala stagiune se află într-o poziție excelentă pentru calificarea în semifinale, cu 3-2 în turul sferturilor, cu Bayern, potrivit gsp.ro.

„Neymar vrea să rămână la PSG. Vede că echipa se află în creștere și îi place proiectul”, a transmis o sursă din anturajul lui Neymar.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Aprilie 2021 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.