Fotbalistul Antoine Griezmann, în vârstă de 30 de ani, a anunțat că a devenit tată pentru a treia oară. Copiii fotbalistului sunt născuți toți în aceeași zi, pe 8 aprilie.

„Alba Griezmann 8 aprilie 2021, la 10.24”, a scris jucătorul de la FC Barcelona pe contul de Twitter, anunțând venirea pe lume a celui de-al treilea copil.

Primul copil al fotbalistului a fost o fetiță, Mia, care s-a născut pe 8 aprilie 2016. La 3 ani diferență, pe aceeași dată, a venit pe lume un băiețel, Amaro, iar joi, 8 aprilie 2021, soția atacantului de la Barcelona a mai adus pe lume un băiat, Alba.

Data de 8 aprilie va fi una de triplă sărbătoare în familia fotbalistului.

Și FC Barcelona nu au ezitat să își felicite membrul echipei cu această frumoasă sărbătoare. „Un nou culer (n.r. suporter al Barcelonei) s-a născut. Felicitări tatălui!”, au scris catalanii pe Twitter.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.