Naţionala feminină de baschet a României a fost învinsă de echipa Italiei, cu scorul de 81-66 (15-14, 25-21, 23-16, 18-15), sâmbătă seara, la Istanbul, în ultimul său meci din Grupa D a preliminariilor Campionatului European - EuroBasket 2021.

România a început campania cu o victorie în faţa Danemarcei, dar apoi au urmat cinci înfrângeri consecutive. Primul sfert al partidei a fost unul echilibrat, după care Italia s-a desprins, câştigând în final la o diferenţă concludentă, de 15 puncte.

Pentru România au jucat Ioana Ghizilă, 12 puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive, Carla Popescu 2 p, Romina Filip 2 rec, 1 pd, Elisabeth Pavel 5 p, 7 rec, Katy Armanu 1 rec, Anca Şipoş 2 p, 8 rec, 4 pd, Alexandra Ghiţă 1 rec, Nicolett Orban 8 p, 1 rec, Ashley Walker 14 p, 6 rec, 4 pd, Alina Podar 3 p, 2 rec, 2 pd, Paula Lenart 4 p, 3 rec, Gabriela Mărginean 16 p, 6 rec, 1 pd.

La italience au evoluat Jasmine Keys 1 p, 2 rec, 2 pd, Nicole Romeo 15 p, 2 rec, 5 pd, Martina Bestagno 10 p, 5 rec, 1 pd, Debora Carangelo 11 p, 5 rec, 2 pd, Cecilia Zandalasini 12 p, 3 rec, 4 pd, Francesca Pan 17 p, 4 rec, Valeria De Pretto 3 p, 1 pd, Sara Madera, Sabrina Cinili 2 p, 1 pd, Beatrice Attura 3 p, Elisa Penna 7 p, 4 rec, 3 pd.

Retail jobs

Cehia a ocupa primul loc, cu 11 puncte, urmată de Italia, 11 puncte, Danemarca, 7 puncte, România, 7 puncte. La turneul final se califică cele nouă câştigătoare ale grupelor preliminare, cele mai bune cinci echipe clasate pe locul al doilea, precum şi gazdele Franţa şi Spania, precizează Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Februarie 2021 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.