Gimnasta Larisa Iordache, în vârstă de 24 de ani, a câștigat 4 medalii la campionatele Europene de gimnastică de la Mersin, Turcia.

Mesajul integral postat de Larisa Iordache pe contul său de Instagram:

O poveste lunga spusa in cateva cuvinte...

Pentru ca niciodata nu este prea tarziu sa iti urmeszi visul si sa visezi la ceea ce iti doresti cu adevarat, doar trebuie sa ai un impuls pentru ca puterea din interiorul tau sa iasa la suprafata.

In momentele in care multi mi au spus ca nu voi reusi si incepusem sa cred si eu asta dupa atata timp de pauza ... cu greu mai speram la o revenire, insa...

Ai nevoie de niste oamnei care sa creada in tine. Asa cum au facut-o antrenorii mei de la bun inceput. Nu au renuntat niciodata sa creada in mine, sa ma sustina exact asa cum am eu nevoie. Si sa imi daruiasca bunatatea si dragostea lor fata de gimnastica. Iar pentru toate astea vreau sa le multumesc! Sunteti cei mai tari, va iubesc!

Am trecut printr-un amalgam de sentimente, ganduri bune sau mai putin bune, dureri si multe altele... dar cu toate astea familia mea a fost langa mine pentru a-mi aduce zambetul pe buze. Va iubesc!

Si nu in ultimul rand vreau sa le spun fetelor cu care am facut o echipa ca sunt mandra de ele chiar daca medalia de la finala pe echipe nu a fost culoare la care noi am sperat. Important este sa credeti in voi, sa munciti mult si sa mergeti mai departe cu multa incredere. Sa luptati mereu pana la capat si sa faceti cu drag acest sport, care nu este chiar usor, dar este foarte frumos. Va iubesc!

Si va multumesc voua, tuturor! Pentru energia voastra pozitiva , pentru mesajele voastre si cuvintele pe care mi le scrieti
”, a scris Larisa Iordache pe contul său de Instagram.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Decembrie 2020 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.