Simona Halep a vorbit intr-o conferinta de presa despre moartea lui Kobe Bryant, spunand ca este "un moment greu pentru lume" si se simte foarte trista la aflarea acestei vesti.

"Odihniti-va in pace, Kobe Bryant si toti cei care si-au pierdut viata azi. Pierderea ta pune totul in perspectiva. Iti multumesc pentru ca ne-ai inspirat pe multi dintre noi in a ne urma visurile", a scris Halep pe Twitter.

"Da, am fost afectata cand am vazut la televizor in aceasta dimineata. A fost primul lucru pe care l-am vazut. Sunt foarte trista. E o pierdere uriasa pentru lume, pentru sport.

Pentru familie e si mai greu... nici nu pot sa descriu. E teribil sa piezi un membru, sa pierzi mai multi e o tragedie. Gandurile mele sunt catre cei din familie. Nu stiu cum se pot simti mai bine. E un moment greu pentru lume. Sunt foarte trista din cauza asta", a declarat Simona Halep intr-o conferinta de presa, potrivit gsp.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.