Ilie Nastase, fostul tenismen, se arata revoltat de faptul ca Federatia Romana de tenis nu are finantare de doi ani.

"Ma uit la acesti copii care au fost premiati (n.r. - in cadrul Galei Tenisului Romanesc), e frumos... dar noi la tenis de doi ani nu avem buget, nu avem finantare. E urat. Eu unul as da foc Legii Sportului. Nu este corect ce se intampla in tara asta. Daca vrem sa avem sport, trebuie sa investim in sport. Sportul este o prioritate pentru ca daca bagi bani in sport cheltui mai putin dupa aceea cu sanatatea.

La Jocurile Olimpice de la Tokyo numai la tenis putem castiga medalii. Imi pare rau sa o spun, dar nu cred ca au sanse celelalte sporturi. Federatia de tenis este una puternica, dar nu a fost invitata de noul ministru la intalnirea de acum cateva luni. Eu i-as sugera Simonei Halep sa joace in fata cu FRT, nu cu Romania.

Ce s-a facut bun in 100 de ani de Cupa Davis au stricat in cateva luni prin formatul aplicat acum. Daca nu se juca finala intre Spania si Canada ce se intampla? Nu venea nimeni la meciuri", a spus Nastase, citat de dcnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.