Ion Tiriac sustine ar fi fost prea strict pentru Simona Halep in cazul in care i-ar fi fost antrenor.

"Simona Halep e ceva ce Romania nu a mai avut. Romania a mai avut Grand Slam-uri, iar domnul Ilie Nastase exista. Simona a facut o mare performanta castigand la Roland Garros, dar cu Wimblendon si-a pus cireasa pe tort. Si sa speram ca mai are vreo 10-15 cirese prin buzunar. Eu nu sunt nici managerul ei, pentru ca nu as fi avut timp pentru treaba asta, si nici antrenorul ei... Iar eu eram putin mai strict in relatia mea cu jucatorii decat cred ca Simona ar fi putut suporta. Eu nu o cert absolut deloc pe Simona. Iar ea cand vrea sa asculte de cineva se uita in oglinda si asculta de ceea ce spune mintea ei. Si probabil ca are dreptate, e viata ei, e cariera ei si ea trebuie sa se descurce cu treaba asta.

A facut o performanta uluitoare si cred ca din cauze oarecum obiective nu a putut sa faca tot ce se putea face. O boala aici, un ghinion dincoace... Din punct de vedere fizic ea nu are atat cat are din punct de vedere psihic. Si pentru treaba asta din cand in cand mai sufera", a spus Tiriac, citat de dcnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.