Jucatoarea de tenis Simona Halep a castigat primul duel cu Bianca Andreescu in cadrul Turneului Campioanelor, scor 3-6, 6-7 (6), 6-3.

In primul meci al grupei, Karolina Pliskova a fost invinsa de Elina Svitolina, scor 7-6(12), 6-4, astfel ca Simona Halep urmeaza sa o infrunte miercuri pe invingatoarea anterior mentionata.

Daca in primul set Bianca Andreescu s-a impus dupa debutul timid al Simonei Halep, ce a comis mai multe erori simple, in cel de-al doilea set jocul a fost mai echilibrat. Dupa o scurta discutie cu Darren Cahill, Halep a reusit sa se impuna pana la scorul de 4-2, dupa care au urmat o serie de erori nefortate. Cu toate acestea, a reusit sa se impuna in actul secund in fata jucatoarei de origine romana.

In setul decisiv s-au remarcat rasturnari de situatie. Initial, Andreescu a acondus cu 2-1, apoi Simona a revenit la 4-2, Bianca a revenit si a mai luat un game, insa de la 4-3 Simona a jucat "la siguranta", castigand meciul, noteaza gsp.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.