Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul sase mondial, a abandonat, miercuri, in optimile de finala ale turneului WTA de la Wuhan (China), dotat cu premii totale de 2,828 milioane dolari, la scorul de 5-4, 30-30 pentru kazaha Elena Ribakina, din cauza problemelor la spate.

Halep a condus cu 4-2, dar apoi a pierdut trei ghemuri la rand si a fost nevoita sa renunte dupa 47 de minute de joc din cauza durerilor la spate.

Halep ramane cu un cec de 29.695 dolari si 105 puncte WTA, in timp ce Elena Ribakina (20 ani, 50 WTA), campioana de anul acesta de la Bucuresti, va juca in sferturi cu invingatoarea dintre belarusa Arina Sabalenka, detinatoarea titlului, si olandeza Kiki Bertens.

''E o accidentare la spate. Cred ca e mai mult vorba de un muschi, dar nu stiu, pentru ca inca nu am facut o consultatie. La 4-4 si 0-30, pe rever, am simtit o durere ascutita. Nu stiu daca e vorba de aceeasi accidentare pe care am mai avut-o la spate. Pare un pic diferita, dar e in aceasi zona'', a declarat Halep dupa meci, potrivit Agerpres.

Halep urma sa joace miercuri si la dublu, alaturi de Raluca Olaru, in optimile de finala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.