Bianca Andreescu, prima jucatoare canadiana care a castigat un Grand Slam in era open, a fost felicitata de catre premierul Justin Trudeau, in timp ce primarul din Mississauga, suburbia orasului Toronto, locul unde s-a nascut jucatoarea de origine romana, a tinut sa mentioneze ca sportivei "ii va aprtine cheia orasului pentru totdeauna".

"Felicitari, Bianca Andreescu! Ai scris istorie si ai facut o tara foarte mandra", a postat Trudeau pe retelele de socializare.

La randul sau, a reactionat si primarul orasului Toronto, John Tory: "Semnul orasului Toronto va fi aprins in aur in aceasta seara pentru a sarbatori victria istorica a Biancai Andreescu la US Open. Toronto va celebra victoria si abia asteapta o cariera plina de succese".

In egala masura, primarul din Mississauga, Bonnie Crombie, a mentionat: "Suntem atat de mandri de tine. Cheia orasului este a ta pentru totdeauna", potrivit adevarul.ro.

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a castigat primul sau titlu de Mare Slem din cariera, dupa ce a invins-o in finala turneului de tenis US Open pe legendara jucatoare americana Serena Williams cu 6-3, 7-5, sambata, la New York.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.