Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu s-a calificat in finala turneului de Grand Slam US Open, dupa ce a invins-o pe Belinda Bencic, scor 7-6 (3), 7-5.

Desi nu a fost o victorie usoara, la inceput fiind dominata de jucatoarea din Elvetia, Bianca Andreescu a reusit sa se impuna in cele din urma si sa se califice un ultimul act.

In finala, Bianca Andreescu o va intalni pe Serena Williams, care a invins-o pe Elina Svitolina 6-3, 6-1 in o ora si 11 minute de joc.

Bianca Andreescu, despre finala cu Serena Williams

"Imi amintesc ca intotdeauna le spuneam celor din echipa mea ca vreau sa joc cu Serena inainte sa se retraga. Abia astept meciul. Este o campioana, atat pe teren cat si in afara lui. Cred ca meciul o sa fie distractiv.

O urmaream cand aveam vreo 10 ani. Am urmarit-o castigand majoritatea titlurilor de Grand Slam si cred ca va lupta pentru al 24-lea trofeu. Sunt sigura ca va veni cu cel mai bun joc al ei si eu voi incerca sa fac acelasi lucru. Cred ca cea mai buna va castiga", a declarat ea, citata de ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.