Sport 5 Iunie 2019 09:01
Federatia Internationala de Tenis a premiat-o pe Simona Halep, in cadrul unui dineu organizat la Paris.

Simona Halep a participat, marti seara, la "Seara Campionilor Lumii", unde au fost premiati cei mai buni jucatori din lume.

Sportiva fost premiata astfel de ITF ca fiind cea mai buna jucatoare din lume, in timp ce Novak Djokovici a fost desemnat cel mai bun tenismen din lume.

"Sunt foarte onorata sa primesc acest trofeu, inseamna foarte mult pentru mine si este o alta noapte pe care nu o voi uita niciodata. Darren Cahill reprezinta o mare parte din acest succes, chiar daca nu a fost aici in seara asta", a afirmat Simona dupa ce a primit premiul, potrivit Ziare.com.

Simona i-a avut alaturi la ceremonie pe parintii sai, alaturi de Ion Tiriac si Virginia Ruzici.














I am very honored to receive this trophy, means a lot and another night that i will never forget. Darren was not here tonight but he is a big part of this succes so thank you again D @dc10s !! Many thanks to #myfamily #myteam #MrT #Virginia #myfans for being by my side everytime!

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.