Sport 7 Mai 2019 16:11
Simona Halep, numarul 3 in topul WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Madrid, dupa o victorie repurtata in fata jucatoarei Johanna Konta, scor 7-5, 6-1.

Meciul a durat o ora si 29 de minute.

In primul set, Johanna Konta a condus cu 4-2, revenind in joc si restabilind egalitatea, desprinzandu-se apoi la 5-4. Konta a egalat, insa a venit randul romanecei sa aiba trei mingi de break la 5-5. Halep si-a facut serviciul si a reusit sa fructifice a cincea minge de set. Asfel, a castigat prima mansa cu 7-5.

In setul doi, lucrurile au stat mult mai bine pentru Simona Halep, Konta reusind sa ia un singur ghem.

In urmatoarea faza, Simona Halep urmeaza sa o intalneasca pe Viktoria Kuzmova (locul 46 WTA).

Simona Halep: A fost un meci greu

"A fost un meci greu, pentru ca are multa incredere in ea. Setul secund am gasit ritmul potrivit si am stiut cum sa joc. Am jucat destul de bine si sunt fericita cu aceasta victorie.

Ma simt mult mai bine, dar nu sunt inca la 100%. Incerc sa stau linistita si sa ma bucur de joc. Ma simt bine pe teren si asta e important", a spus Simona Halep, citata de ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.