Sport 5 Mai 2019 11:05
Victor Valdes, unul dintre rivalii lui Iker Casillas, de pe vremea cand unul juca la Real Madrid, iar celalalt la Barcelona a transmis o scrisoare emotionanta, in care il roaga pe celebrul portar spaniol al echipei FC Porto sa se retraga in urma infarctului suferit, informeaza digisport.ro.

"Draga Iker, draga prietene,

In lumea fotbalului, unii aleg sa fie portari, in timp ce altii trebuie sa se obisnuiasca cu toate defectele si virtutile lor. Tu esti si vei fi mereu unul dintre cei care s-au nascut cu cate o manusa pe fiecare mana. Idolul care are aceste calitati innascute pentru care ceilalti dintre noi trebuie sa luptam sa ajungem la ele. Un idol asupra caruia se concentreaza altii mai putin capabili, visand ca, intr-o zi, pot sa ridice, ca si tine, trofeul care te califica drept cel mai bun, campionul nostru mondial cu numarul unu pe spate.

Esti si vei fi mereu forta motivationala la care cei din poarta viseaza sa fie, cineva capabil sa zboare mai mai sus si mai mult decat noi toti impreuna in acelasi timp. Cel care transforma ceea ce e de neconceput in realitate. Avand fiecare executie aproape imposibila pentru noi, cu acea parada magnifica. Parade pe care numai tu le poti face pe un teren menit si pentru acei cativa meniti a fi atinsi cu "bagheta magica". Prietene, este inevitabil sa nu fiu emotionat cand scriu aceste randuri, amintindu-mi ce am trait, admirand, cu o nostalgie evidenta, acele mari batalii cu tine in prim plan si cu mine care apreciam totul si mai mult, fara ca tu sa stii asta si pentru tot ce mi-ai dat la fiecare antrenament. O intreaga tara te-a aclamat.

Citeste si: Iker Casillas a suferit un infarct. Portarul a fost operat de urgenta

Draga Iker, draga prietene,

Ca portari, acceptam, fara frica si cu valorile prin care ne identificam, pericolul ca viata decide sa ne aduca impreuna in careul nostru, iar cu aceasta ocazie, e mai mult decat o simpla parada. Inima ta, care continua sa bata de dragul celor care viseaza sa ajunga odata ceea ce au fost tu, ca prieten si ca rival in aceste vremuri, te incurajez sa fii acel leu alb inca o data, dar de data asta pe tusa.

E cariera ta cea care te defineste, iar asta este deja istorie.
Mereu esti in gandurile mele, ca de la portar la portar.
Tizul tau.
V.V."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.