Sport 2 Mai 2019 00:09
Iker Casillas, celebrul portar spaniol al echipei FC Porto si o emblema a clubului Real Madrid, a fost operat de urgenta miercuri dupa ce a suferit un infarct de miocard, fiind in afara pericolului, a anuntat presa portugheza, citata de cotidianul L'Equipe.

In varsta de 37 de ani, Casillas a fost spitalizat de urgenta miercuri, dupa ce a suferit un "infarct acut de miocard" la antrenament.

Conform clubului FC Porto, el a fost operat si se afla intr-o stare stabila, scrie Agerpres.

Mesaje de sustinere de la fostele sale echipe, coechipieri si personalitati ale sportului au invadat retelele de socializare, Real Madrid exprimandu-si speranta de a-l vedea pe "eternul sau capitan recuperandu-se cat mai repede posibil".

Sosit la Porto in vara anului 2015, fostul mare portar al nationalei Spaniei, cu care a cucerit doua titluri de campion european (2008, 2012) si unul mondial (2010), si-a prelungit contractul cu un an la finalul stagiunii trecute, dupa ce a cucerit titlul de campion al Portugaliei cu Porto.














Todo controlado por aquí, un susto grande pero con las fuerzas intactas. Muchísimas gracias a todos por los mensajes y el cariño 😃💪🏼

A post shared by Iker Casillas (@ikercasillas) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.