Sport 18 Martie 2019 13:10
Premierul canadian Justin Trudeau sustine ca Bianca Andreescu, jucatoarea de origine romana, a facut istorie dupa ce a castigat turnelul de la Indian Wells.

"De la un wild-card la titlul de campioana la Indian Wells champion – Bianca Andreescu a facut istorie. Felicitari, @Bandreescu_! #BiancaRising", a scris Trudeau pe Twitter.

"Va multumesc atat de mult. Este o onoare pentru mine sa joc pentru aceasta tara minunata", a fost replica Biancai Andreescu.


Bianca Andreescu este singura jucatoare din istoria turneului care a cucerit trofeul venind din calificari, noteaza adevarul.ro.

Rod Laver: S-a nascut o stea

Legendarul jucator australian, Rod Laver, a preluat titlul celebrului film cu Lady Gaga si Bradley Cooper, "A star is born", pentru a caracteriza evolutia jucatoarei: "S-a nascut o stea, felicitari Bianca Andreescu esti o luptatoare", a aratat el pe Twitter.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.