Sport 3 Martie 2019 12:16
Jucatoarea de tenis Simona Halep se afla pe locul doi in clasamentul WTA, insa poate revni pe prima pozitie dupa Indian Wells.

Pentru ca Simona Halep sa revina pe pozitia de lider mondial trebuie sa se califice in finala, actualul nr.1 mondial, Naomi Osaka ar trebui sa fie eliminata in optimi, iar finala sa nu fie castigata de Petra Kvitova si Sloane Stephens.

Daca ar castiga turneul de la Indian Wells, jucatoarea din Constanta ar urca pe primul loc doar daca japoneza nu ar ajunge in finala, scrie ziare.com.

Top 10 WTA inainte de Indian Wells:

1. Naomi Osaka 6.871 puncte
2. Simona Halep 5.727p
3. Petra Kvitova 5.605p
4. Sloane Stephens 5.277p
5. Karolina Pliskova 5.145p
6. Elina Svitolina 4.900p
7. Kiki Bertens 4.885p
8. Angelique Kerber 4.880p
9. Aryna Sabalenka 3.565p
10. Serena Williams 3.406p

Halep: Pe primul loc anul acesta este trofeul de Fed Cup

Cu toate acestea, Simona Halep sustine ca pe primul loc in acest an este castigarea trofeului de Fed Cup.

"Pe primul loc anul acesta este trofeul de Fed Cup, sper sa avem puterea sa castigam. M-am gandit la duelul cu Franta de cand am castigat meciul de la Ostrava, o sa fie un meci dificil. Dar toate jucatoarele suntem acolo, in top, si niciun meci nu este usor. Eu cred ca echipa noastra este puternica si avem sansa sa castigam", a spus sportiva, citat de digisport.ro.

In anul 2015 Simona Halep a castigat la Indian Wells.

"Este o atmosfera placuta de fiecare data la aceste doua turnee, incerc sa iau energia pozitiva din orice moment si incerc sa castig fiecare meci pe care il joc. Dar, repet, este o deplasare dificila, toate meciurile o sa fie grele. E greu sa ma gandesc la titlu in momentul acesta. Vreau sa ma bucur de fiecare moment pe teren si dupa vom vedea", a mai spus ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.