Chiar daca Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams, in optimi, la Australian Open, Cristian Tudor Popescu sustine ca performanta Simonei in jocul cu acest "monstru sacru" al tenisului este una admirabila.
"Eu nu stiu cum poate sa piarda Serena Williams un meci. De cate ori o vad jucand, am aceasta mirare pentru ca loviturile ei sunt atat de puternice, atat de precise, stie atat de bine tot jocul, nu are niciun punct slab, tenisul nu are pentru ea secrete, incat si cand pierde un punct ma mir. Si daca ati vazut-o cu cata determinare, cu cata indarjire, la 37 ani, joaca fiecare punct in orice meci. Orice minge pierduta este un motiv de durere, de frustrare pentru ea, nu face niciun cadou", a spus comentatorul la Digi24.

"In astfel de conditii, performanta Simonei de a o duce in 6-4 in setul decisiv pe acest monstru sacru al tenisului este admirabila", a subliniat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.