Sport 9 Ianuarie 2019 11:29
Simona Halep, numarul 1 mondial, a fost invinsa la Sydney de Ashleigh Barty, scor 6-4, 6-4.

Ashleigh Barty a fost finalista in 2018 la Sydney. In urmatoarea faza urmeaza sa o intalneasca pe Elise Mertens (locul 12 WTA), care a reusit sa o invinga pe Katerina Siniakova (36 WTA), scor 7-6(4), 2-6, 6-2, noteaza gsp.ro.

Barty a condus meciul in primil game, reusind un break, apoi jucatoarea din Constanta si-a revenit si a egalat la 3, insa, pe final Barty a mai bifat un break si si-a adjudecat setul.

Chiar daca a mai fost in avantaj in setul secund, Simona Halep nu a reusit sa castige setul al doilea, Barty revenind de fiecare data si avand un serviciu ireprosabil.

Barty, dupa victorie: Au fost conditii extrem de dificile

"Au fost conditii extrem de dificile, a fost umezeala mare, dar sunt foarte fericita ca am reusit sa dau totul. Mi-am spus ca trebuie sa fiu agresiva in acele game-uri decisive. Asta am stiut si asta am facut. La Montreal m-a batut detasat, la Cincinnati a fost mai bine, iar azi am crezut ca voi castiga. A jucat numarul 1 cu numarul 15 si nu s-a vazut o diferenta mare", a spus jucatoarea din Australia.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.