Fostul international Ilie Balaci, care a murit duminica din cauza unei insuficiente respiratorii si a unui infarct miocardic urmeaza sa fie inmormantat marti.

Update 15:40- Ilie Balaci a fost inmormantat. El a fost condus pe ultimul drum de mii de oameni, suporterii sai afisand un banner pe care sta scris "Tu nu ai cum sa mori!".

Sicriul cu trupul neinsufletit al fotbalistului a fost depus luni dupa-amiaza la Stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, urmand ca marti sa fie depus pe terenul stadionului, unde preotii de la Mitropolia Olteniei vor oficia o slujba In Memoriam. Apoi urmeaza sa fie dus din nou la Biserica "Sfantul Ilie" pentru slujba de inmormantare, care va avea loc la ora 13.00.

La ora 14:00 se va pleca spre Cimitirul Sineasca unde va fi inmormantat. Cortegiul se va deplasa pe traseul: Biserica Sf. Ilie – Primaria Municipiului Craiova – Universitatea din Craiova – Calea Bucuresti – Pasajul Suprateran – Str. Amaradia – Str. George Enescu – Cimitirul Sineasca, noteaza adevarul.ro.

El va fi inmormantat cu onoruri militare, iar sicriul va fi purtat de un pluton de militari din cadrul Batalionului 20 din Craiova, Scorpionii negri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.