Dupa moartea marelui fotbalist Ilie Balaci au aparut o serie de reactii.

"Doamne fereste! Nu pot sa cred asa ceva. Dumnezeu sa-l odihneasca! A fost in primii cinci jucatori ai Romaniei...Sunt socat, am ramas tampit...cand am auzit...Extraordinar! A fost o legenda a fotbalului romanesc. Absolut exceptional ca om, ca fotbalist, ca tot. El, Hagi, Dobrin...in galeria marilor fotbalisti ai lumii", a transmis Dumitru Dragomir, citat de ziare.com.

"FCSB exprima regretul pentru trecerea in nefiinta a unuia dintre cei mai mari fotbalisti din istoria Romaniei, Ilie Balaci, la varsta de 62 de ani. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, 'Printule'!", se arata pe pagina de Facebook a vicecampioanei Romaniei.

"SINCERE CONDOLEANTE!

Dumnezeu sa te odihneasca in pace, ILIE BALACI!

Fotbalul romanesc l-a pierdut pentru totdeauna pe ILIE BALACI.
Fostul international (65 de meciuri / 8 goluri pentru echipa nationala a Romaniei) a decedat in aceasta dimineata la varsta de 62 de ani.
FC Dinamo Bucuresti regreta disparitia lui ILIE BALACI si este alaturi de familia fostului jucator al echipei din Stefan cel Mare.
Sincere condoleante familiei indoliate!

32 de meciuri a jucat ILIE BALACI pentru Dinamo in prima divizie, in doua sezoane competitionale, 1986-1987 si 1987-1988. A marcat un gol in tricoul alb-rosu.

5 este numarul echipelor la care a evoluat ILIE BALACI intr-o careira impresionanta: Universitatea Craiova, FC Olt, Dinamo Bucuresti, Pandurii Tg. Jiu si Drobeta Tr. Severin.

3 titluri de campion are ILIE BALACI, ca jucator, cu marea echipa a Universitatii Craiova. Cu Craiova Maxima a mai castigat de patru ori Cupa Romaniei.

21 de trofee a castigat ILIE BALACI ca antrenor in Europa, Africa si Asia. A antrenat echipele Pandurii Targu Jiu, Drobeta Turnu-Severin, Club Africain Olympique Casablanca, Al-Shabab, Al-Nassr, Al-Hilal, Universitatea Craiova, Al-Ain, Al-Hilal, Universitatea Craiova, Al-Sadd, Al-Hilal, Al-Ahli, Al-Arabi, Al-Shabab, Universitatea Craiova (manager general), Kazma, Raja Casablanca, Al-Nahda, Al-Hilal Omdurman si Al-Suwaiq", a transmis si Dinamo Bucuresti.

Citeste si:
Ioana Dichiseanu și Mircea Badea, reacții neașteptate după ce Delia...
Ioana Dichiseanu și Mircea...

"FC Viitorul si Academia Gheorghe Hagi regreta profund decesul, la doar 62 de ani, a celui care a fost Ilie Balaci, fostul jucator de legenda al Universitatii Craiova si al Nationalei Romaniei ! Conducerea formatiei constantene transmite sincere condoleante familiei fostului mare fotbalist roman, care a fost si un model pentru multe generatii de jucatori. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!", se arata in alt mesaj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.