Decizia luata de jucatoarea de tenis Simona Halep, de a se retrage de la Turneul Campioanelor, a starnit un val de reactii in presa internationala.

"Tenismena din Romania, care si-a asigurat deja prima pozitie in clasamentul WTA pentru restul anului, a decis sa puna sanatatea pe primul loc si sa nu participe la Turneul Campioanelor", a scris The Telgraph.

"Din cauza accidentarii suferite in septembrie la Wuhan si diagnosticata apoi cu o hernie de disc, Simona Halep a zburat la Singapore cu speranta ca va putea juca, dar a fost nevoita sa se retraga joi. Halep pune punct astfel celui mai bun sezon din cariera in care a castigat primul ei Grand Slam", arata si WTA Tennis.

L'Equipe aminteste ca dupa ce la inceputul saptamanii a decis sa se retraga de la Moscova, jucatoarea din Constanta, accidentata la spate, a fost nevoita sa renunte si la Turneul Campioanelor, noteaza adevarul.ro.

"Ocupanta locului 1 in clasamentul WTA s-a retras de la Turneul Campioanelor, unde premiile totale sunt de 7 milioane de dolari. Cauza retragerii e o accidentare la spate suferita luna trecuta la Wuhan", scrie si BBC Sport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.