Novak Djokovic, castigatorul celui de-al treilea titlu la US Open, dupa ce l-a invins pe Juan Martin del Potro, scor 6-3, 7-6(4), 6-3, sare in apararea Serenei Williams, in urma scandalului a carui protagonista a fost jucatoarea americana.
Jucatorul din Serbia este de parere ca arbitrul a gresit in momentul in care i-a pus un punct in plus jucatoarei Naomi Osaka.

"In opinia mea, arbitrul de scaun nu ar fi trebuit s-o impinga pe Serena la limita, mai ales intr-o finala de Grand Slam. El a schimbat cursul meciului, ceea ce nu era necesar, dupa parerea mea. Toti trecem prin emotii, mai ales cand luptam pentru un trofeu de Grand Slam. Serena stie ca o iubesc. Este atat de dedicata acestui sport, ma inspira pe mine si multi alti jucatori de tenis, atat fete, cat si baieti, din intreaga lume. Trebuie sa empatizam cu ea. Au fost multe emotii ieri (n.r. in finala feminina). Serena a plans, Naomi a plans, a fost foarte, foarte greu",
a spus Djokovic, citat de realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.