Sport 21 August 2018 11:38
Simona Halep, numarul 1 mondial, a anuntat ca nu va participa la turneul de la New Haven, tinand sa precizeze totusi ca decizia nu a fost deloc una usoara.

''Dimineata (luni dimineata, n. red.) am decis ca e dificil sa ies din nou pe teren. Am avut doua saptamani extraordinare. Nici nu ma asteptam ca aceste saptamani sa fie asa bune si imi doream sa joc aici (la New Haven), din acest motiv am cerut si wild card. Mi-a fost dificil sa iau decizia de a nu juca, dar trebuie sa ma odihnesc'', a spus jucatoarea din Constanta, citata de antena3.ro.

Sportiva a mentionat ca resimte o accidentare la tendonul lui Ahile de la piciorul drept: ''Sunt dezamagita ca trebuie sa ma retrag din turneu, dar ma simt obosita si m-a durut tendonul lui Ahile. Am titlul castigat aici si e placut sa revin de fiecare data, dar, din nefericire, nu pot juca in acest an''.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.