Sport 13 August 2018 12:15 de Clara Vacaru
Fostul tenismen Ilie Nastase a declarat, luni, ca nu crede ca Serena Williams va mai reveni vreodata in fruntea clasamentului WTA in special din cauza greutatii sale.

"Si eu am avut declaratii d-astea, mai deplasate, dar nu stiu de ce spune (n.r. - Patrick Mouratoglou) treaba asta. Probabil ca are probleme ca nu mai e numarul 1 (n.r. - Serena Williams) si e altcineva. Si cred ca nu o sa mai fie niciodata numarul 1 dupa mine. A spus-o si domnul Tiriac, daca cineva e gras, e gras. Ce sa-i facem? E vina noastra daca ea a vrut sa inceapa mai repede inainte sa piarda kilogramele pe care le-a pus in timpul sarcinii? Nu e vina noastra", a declarat Nastase, la Pro X, potrivit News.ro.

El a comentat astfel o afirmatie a antrenorului Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, care a declarat ca aproape nimeni nu stie cine e numarul 1 mondial acum.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.