Sport 6 Iulie 2018 08:43
Simona Halep, numarul 1 in lume, s-a calificat in turul trei la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Saisai Zheng, scor 7-5, 6-0.

"Nu a fost usor. Am fost un pic sub presiunea de a pierde acel set. Dar nu m-am panicat. Cred ca acesta a fost cel mai bun lucru pe care l-am facut, sa nu ma panichez. Am fost calma si am jucat fiecare minge. Am crezut cu adevarat ca am puterea de a reveni daca raman concentrata. Am dechis jocul mai bine, am deschis terenul, apoi am mers de mai multe ori la fileu. Dupa primul set, a fost mai bine. Sunt relaxata. Bineinteles, nu este simplu sa joci pe iarba. Nu am avut meciuri oficiale inainte, dat pas cu pas incep sa simt jocul si sa ma simt mai bine pe teren.

Chiar daca ma doare peste tot din cauza ierbii, este ok. Incep sa ma obisnuiesc. Pe iarba nu stii niciodata ce o sa se intample pe teren. Fiecare meci este important si la fiecare meci o sa intru pe teren foarte concentrata. Ai nevoie de un joc mai bun, in opinia mea, ca sa castigi pe iarba. Trebuie sa fii mai agresiva, sa mergi mai mult la fileu. Incerc sa ma adaptez pe aceasta suprafata cat mai mult posibil. Am curajul sa spun ca poate am o sansa de a castiga acest titlu, dar nu vreau sa ma concentrez pe asta. Vreau sa ma concentrez pe fiecare meci. Daca voi in partea finala a turneului, va fi o mare provocare", a precizat jucatoarea din Constanta, citata de hotnews.ro.

In urmatoarea faza, romanca o va intalni pe Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 48 WTA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.