"Primaria Capitalei, prin Compania Sport pentru toti, in parteneriat cu Federatia Romana de Tenis, organizeaza astazi, de la ora 20.00, la Arena Nationala - in interiorul Arenei, o ceremonie in cadrul careia marea noastra campioana, Simona Halep, cetatean de onoare al Capitalei, va prezenta romanilor trofeul Roland Garros! Toti cei care vor sa o vada pe Simona Halep sunt asteptati la Arena Nationala! Accesul va fi permis de la ora 18,00. Intrarea este libera", releva sursa citata.

Potrivit PMB, accesul va fi permis prin strazile Maior Coravu, Pierre de Coubertin si Basarabiei.


Jucatoarea romana de tenis Simona Halep (26 de ani), numarul 1 mondial, a castigat, sambata, primul sau titlu de Mare Slem, dupa ce a invins-o pe americanca Sloane Stephens in finala de la Roland Garros, cu 3-6, 6-4, 6-1.

Halep a obtinut victoria dupa doua ore si 3 minute in fata numarului 10 mondial (25 ani), la a patra sa finala de Mare Slem, a treia la Roland Garros, dupa cele din 2014 si 2017, si a doua din acest an, prima pierduta in fata danezei Caroline Wozniacki la Australian Open.

Halep va primi pentru succesul sau de la Roland Garros 2.000 de puncte WTA si 2,2 milioane euro, iar Stephens s-a ales cu 1.300 de puncte si 1,12 milioane euro.