Sport 25 Martie 2018 11:43
Roger Federer a fost eliminat in turul doi de la Miami Open, dupa ce a fost invins de Thanasi Kokkinakis, scor 3-6, 6-3, 7-6.

Meciul a durat o ora si si 24 de minute.

In urma acestei infrangeri, Rafael Nadal va trece pe primul loc in clasamentul ATP, noteaza hotnews.ro.

Aceasta este a doua ora in 18 ani cand elvetianul este invins de un jucator cu un clasament atat de slab (locul 175) , conform ATP.

Federer nu va juca la Roland Garros

"Am decis sa nu joc sezonul pe zgura. Am discutat mult recent pentru a vedea unde ma aflu. Pentru a incheia, am aceeasi parere ca este mai simplu de a ramane la doua suprafete din trei, in acest moment. In continuare mi-ar placea sa joc cat mai mult posibil si pentru asta m-am gandit ca zgura n-ar fi cea mai buna solutie", a a declarat jucatorul, citat de lequipe.fr.

"Sunt dezamagit ca nu am gasit mai multe solutii in meciul de astazi. Dar el (n.r Kokkinakis) a fost mai bun. El a fost mai relaxat, asa ca am meritat sa pierd numarul 1 mondial, atat a fost de rau. Am stat pe modul cautare tot meciul. Ce faci mai departe? Iei o pauza, te detasezi, revii la antrenamente si muncesti", a mai spus el, potrivit sport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.