Chiar daca nu a obtinut trofeul pe care si l-a dorit, Simona Halep vorbeste despre "momentele speciale" pe care le-a trait pe teren, la Australian Open, multumindu-i totodata antrenorului Darren Cahill pentru eforturile depuse, informeaza stirileprotv.ro.

"Ramas bun, Melbourne. A fost un turneu foarte bun si intotdeauna traiesc un moment special atunci cand joc intr-o finala de grand slam. Chiar daca nu am castigat trofeul, sunt de-a dreptul recunoscatoare pentru aceasta experienta. Iti multumesc D.(nr. antrenor: Darren Cahill) ca ai fost alaturi de mine in aceasta frumoasa calatorie. Este cea de-a doua noastra finala de grand slam si sper ca ne vom mai intalni cu o astfel de ocazie si ca a treia oara va fi a noastra", a scris Simona Halep pe contul sau de Instagram.

"Sunt complet epuizata, trebuie sa fac niste teste pentru a vedea cat de grave sunt accidentarile. Caroline (Wozniacki) a jucat foarte bine, merita sa castige. Viata merge inainte, a fost doar un meci de tenis. Este trist ca n-am castigat, viata merge inainte, sper ca urmatoarea finala de Grand Slam, daca voi mai avea noroc sa ajung in vreuna, sa o castig", declarat jucatoarea la venirea in tara, unde a fost intampinata de fani care au felicitat-o pentru perfomanta de la Australian Open, noteaza sport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.