Simona Halep si Caroline Wozniacki se infrunta sambata, in finala Australian Open, incepand cu ora 10:30. 

UPDATE 12:14 - Simona Halep a reusit sa castige al doilea set cu 6-3. Este 1-1 la seturi.

UPDATE 11:52 - Wozniacki castiga primul set cu 7-6

Numarul 1 WTA si numarul 2 WTA se infrunta intr-un meci care va decide cine va fi de luni numarul 1 mondial, potrivit stirileprotv.ro.

Pana in prezent, nici Halep, nici Wozniacki nu au reusit sa castige un turneu de Mare Slem.

Indiferent de rezultatul partidei, se va inregistra o premiera.

“Ma simt bine. Sunt un pic obosita din cauza numeroaselor ore petrecute pe teren. Dar ma simt bine, sunt relaxata, nu simt presiunea meciului. Am dormit mult. Acum astept sa ma antrenez un pic pentru a simti mingea. Astept cu nerabdare sa joc maine, sa ma bucur de finala si sa ma concentrez pe mine, pentru ca lucrul cel mai important este sa imi fac jocul meu″, a afirmat Halep, citata de site-ul WTA.

″Voi incerca sa abordez meciul de maine in acelasi fel in care am jucat fiecare meci aici. Sincer, victorie sau infrangere, soarele va rasari maine, va fi ca orice alta zi. Voi fi aceeasi persoana, voi avea aceeasi familie si aceiasi prieteni in jurul meu. Victorie sau infrangere, atat timp cat am dat totul, pot fi mandra de mine insumi si fericita indiferent de ce rezultat va fi″⁣, a declarat Wozniacki, care a mai jucat doua finale de Grand Slam, la US Open (2009, 2014).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.