Publicatiile internationale au scris despre victoria Simonei Halep in fata sportivei din Germania, Angelique Kerber, meci prezentat drept "ciocnirea titanilor", de site-ul oficial WTA. 

La finalul partidei, organizatorii au reactionat pe pagina oficiala de Twitter "Faceti plecaciuni. Ce meci! Un rollercoaster! De nepretuit - asa poate fi rezumat intr-un cuvant aceasta partida", potrivit digi24.ro.

Despre meciul dintre Halep si Wozniacki, The Field scrie ca va avea o miza dubla pentru ca niciuna dintre cele doua sportive nu a cucerit pana acum un titlu de Grand Slam, insa o miza mai importanta este locul 1 mondial.

L'Equipe titreaza: "Va exista o noua regina".

"Duelul dintre actualul numar 1 mondial si predecesoarea sa si-a respectat toate promisiunile. Dupa 2 ore si 22 de minute de lupta intensa, cu scenarii diverse si marcate de lovituri halucinante, Simona Halep a facut ca ierarhia sa se respecte si s-a impus, cu mare efort, in fata unei excelente Angelique Kerber. Germana a confirmat ca a revenit la cel mai bun nivel, dar a cedat in setul trei, depasita fizic de combatitivitatea adversarei sale", a notat L'Equipe, care a catalogat cel de-al treilea set drept unul "epic".

Le Figaro noteaza ca "intr-un meci extrem de dificil, Halep, numarul 1, s-a impus contra germanei Angelique Kerber, numarul 16 mondial. Pentru prima sa finala la Melbourne, Halep, care a salvat deja doua mingi de meci, va evolua cu daneza Caroline Wozniacki, a doua favorita".

BBC catalogheaza meciul cu Kerber drept unul extrem de entuziasmant si subliniaza ca Angelique Kerber a parasit arena Rod Laver in aplauzele spectatorilor care au urmarit partida.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.