Intrebata despre stilul vestimentar al jucatoarelor de tenis, Simona Halep a declarat ca cel mai mult admira modul de a se imbraca al Serenei Williams.

"Cred ca Serena este (n.r. - cel mai frumos imbracata). Cred ca isi asorteaza foarte bine hainele. Cand este eleganta, e eleganta. Am vazut fotografii. Stie sa-si aleaga pantofi <casual> si rochii frumoase cand merge la anumite evenimente. Imi place stilul ei. A fost frumos acolo (n.r. - la Centrul National de Design din Singapore), am inceput sa invat mai multe despre cum trebuie sa ma imbrac, pentru ca am nevoie sa invat mai multe", sustine Simona Halep, citata de ziaruldeiasi.ro.

Liderul WTA a vizitat zilele trecute Centrul National de Design din Singapore, unde a probat mai multe obiecte realizate de designeri locali. Halep a admirat si probat bijuterii realizate de bijutierul local Carrie K. si a stat de vorba cu aceasta. “Este placut sa stii povestile din spatele obiectelor pe care le porti, le dau mai mult sens”, a declarat romanca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.