Tinerii campioni mondiali si europeni la gimnastica aerobica din Romania sunt nevoiti sa se antreneze intr-o sala improvizata intr-un fost garaj, care se afla in curtea clubului Farul Constanta. 

In fiecare zi, 12 tineri de la gimnastica aerobica se pregatesc pentru competitii in garajul in care clubul Farul obisnuia sa repare masinile care ii duceau pe sportivi la concursuri. Cu toate acestea, Bianca Gorgovan a reusit sa obtina peste 50 de medalii.

„Ne-ar ajuta sa avem o sala de antrenament mai mare. Daca nu repeti mult e degeaba si de multe ori ne asteptam randul si performanta ar putea fi imbunatatita daca am avea mai mult spatiu”, spune Bianca Gorgovan, potrivit Digi24.ro.

Romania a reusit sa castige 140 de medalii la seniori in ultimii 20 de ani.

„E foarte greu in concursurile mondiale, cand avem sportivi care se antreneza in niste conditii deosebite, cu sali imense, cu tot felul de echipamente, cu trei-patru podiumuri”, spune Cristiana Spanu, antrenorul lotului de gimnastica aerobica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.