Simona Halep a declarat luni, la revenirea in tara, ca i-au fost adresate cuvinte frumoase din partea mai multor jucatoare, printre care se numara si Serena Williams, fosta ocupanta a locului 1 in clasamentul WTA.

"Am primit cateva sute de mesaje si vreau sa multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase. Am vazut multe poze de pe Twitter cu jucatoare care m-au felicitat si m-am bucurat. Insa un mesaj pe Instagram, personal si deosebit, a fost de la Serena, nu ma asteptam. Stiam ca este o persoana deosebita si speciala. Mesajul ei chiar m-a bucurat enorm. Poate cel mai important mesaj pe care l-am primit si mi-a scris cuvinte frumoase.

Eu nu am avut curajul sa o felicit atunci cand a nascut, asa ca am facut-o acum si pot sa spun ca nu este doar cea mai buna jucatoare din lume, este si un om deosebit", a spus Halep, la aeroportul Otopeni, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.