"Din cauza sanatatii care se cam joaca cu mine si din cauza varstei la care am ajuns, am decis sa spun «Stop»!", se arata in mesajul gimnastei, care a decis sa se retraga.

"Nu a fost o zi asa cum mi-am dorit, dar sunt multumita de tot ce am realizat pana acum!
23 de medalii europene, mondiale si olimpice, 26 de ani dedicati gimnasticii ca sportiva cu 2 momente de neuitat:

1. Olimpiada de la Atena, unde am realizat mai mult decat am visat;

2. Campionatele Europene de la Cluj, unde am trait niste momente unice, atat frumoase in fata propriului public, cat si mai putin placute cu doar o zi inaintea finalei de la barna.

Sunt mandra de tot ce am realizat si tot ce am sacrificat pentru acest sport pe care l-am iubit si il iubesc in continuare, cu bune, cu rele, cu suisuri si coborasuri.

Imi este greu sa ma despart de ceva ce am facut cu pasiune, daruire, devotament, dar la un moment dat toate se opresc. Din cauza sanatatii care se cam joaca cu mine si din cauza varstei la care am ajuns, am decis sa spun "Stop"!

Imi voi termina anul cu concursurile mici care au mai ramas si demonstratiile deja planificate, dupa care, din decembrie voi urma alt curs al vietii, tot pe langa sport, dar altfel, in ideea de a ajuta in continuare gimnastica.

Va multumesc din tot sufletul tuturor celor care ati aplaudat, v-ati bucurat, ati suferit, ati plans, ati topait impreuna cu mine.
Sunt multe persoane care ar trebui sa le mentionez pentru a le multumi, insa ma voi rezuma doar la cateva nume importante", a scris Catalina Ponor pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.