Dupa ce a castigat pentru prima data in fata rusoaicei Maria Sharapova, reactia Simonei Halep nu a intarziat sa apara, romanca sustinand ca se bucura pentru ca se vad rezultatele muncii sale.
"A fost un meci excelent, am jucat cel mai bun tenis al meu contra ei, am servit bine iar munca depusa dupa US Open s-a vazut acum. Este prima mea victorie impotriva ei si vreau sa ma bucur de moment. De multe ori cand am jucat contra ei am simtit ca pot castiga, ca o pot bate, dar nu s-a intamplat, iar azi m-am gandit ca este doar un alt meci, ca trebuie sa dau tot ce e mai bun si sa imi pastrez concentrarea, calmul si asta m-a ajutat foarte mult.

Am fost foarte calma, am ras, am facut glume cu echipa, si simt ca mi-am imbunatatit si atitudinea fata de joc astfel. Nu simt ca am facut ceva diferit sau special fata de alte meciuri, dar astazi a fost diferit pentru ca am reusit sa castig. Am mai jucat atat de bine si altadata, doar ca nu am reusit sa o bat. Am vorbit si cu Darren si el este foarte fericit, mi-a spus de multe ori ca pot sa o fac. Vreau sa ma bucur si maine am timp sa ma gandesc la urmatorul meci",
a spus Simona Halep, citata de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.